Blog

Ik neem niet vaak de bus, maar mijn fiets was kapot en dan neem ik achtereenvolgens tram 4, bus 9 en tram 1 naar mijn werk, kwestie van het meteen goed te doen. Ik kijk graag naar de mensen op de bus en laat mijn fantasie dan de vrije loop gaan.

Bué of voluit Bué The Warrior is net zoals Roa heel prominent aanwezig in Gent. Qua stijl en openheid is Bué echter het tegengestelde van Roa. Zijn identiteit is bekend (Dave De Rop) en zijn werken zitten barstensvol kleurrijke en vrolijke wezentjes.

Die vraag stelde ik me onlangs en het antwoord heb je al door naar de URL in de adresbalk te kijken.

Het failliet van Standaert, één van oudste doe-het-zelf zaken van België, heeft in korte tijd heel wat teweeggebracht in Ledeberg.

Soms krijg ik het in mijn hoofd. Ja, soms krijg ik het in mijn hoofd om bepaalde woorden te herhalen. Dwangmatig. Twee keer, vaak drie tot vier keer.

Soms zijn dat woorden met een toffe klank. Zoals de naam Boateng, de Duitse voetbalspeler van Ghanese afkomst. Soms zijn dat uitgevonden woorden z...

De school van mijn kinderen gebruikt e-mail om te communiceren met de ouders. Ze doen dat via de communicatiemodule van Telraam, een online schoolplatform dat ontwikkeld wordt in Sint-Niklaas. Een van de voordelen van zo'n platform is dat ze alvast niet in de fout kunnen gaan door iedereen open en...