Blog

Omdat ons tuintje te klein is voor een deftige moestuin, delen we sinds kort een volkstuintje in Gentbrugge. Toen ik er op een zonnige lentedag voor het eerst kwam, was ik overweldigd door de explosie van geuren die me tegemoet kwam. De geur van barbecue en verse kruiden, de geur van compost en bezw...

Ik neem niet vaak de bus, maar mijn fiets was kapot en dan neem ik achtereenvolgens tram 4, bus 9 en tram 1 naar mijn werk, kwestie van het meteen goed te doen. Ik kijk graag naar de mensen op de bus en laat mijn fantasie dan de vrije loop gaan.

Bué of voluit Bué The Warrior is net zoals Roa heel prominent aanwezig in Gent. Qua stijl en openheid is Bué echter het tegengestelde van Roa. Zijn identiteit is bekend (Dave De Rop) en zijn werken zitten barstensvol kleurrijke en vrolijke wezentjes.

Die vraag stelde ik me onlangs en het antwoord heb je al door naar de URL in de adresbalk te kijken.

Het failliet van Standaert, één van oudste doe-het-zelf zaken van België, heeft in korte tijd heel wat teweeggebracht in Ledeberg.

Soms krijg ik het in mijn hoofd. Ja, soms krijg ik het in mijn hoofd om bepaalde woorden te herhalen. Dwangmatig. Twee keer, vaak drie tot vier keer.

Soms zijn dat woorden met een toffe klank. Zoals de naam Boateng, de Duitse voetbalspeler van Ghanese afkomst. Soms zijn dat uitgevonden woorden z...