Blog

I've done a fair amount of troubleshooting on Windows machines and here's some guidelines I've distilled when you come across a problem.

Dat anglicismen welig tieren op het internet hoef ik jullie allicht niet te vertellen. Het verkeerd gebruik van het weglatingsteken in de bezittelijke naamval is ondertussen zo wijd verspreid dat ik me er niet langer mag aan ergeren van mijn dokter. Hoge bloeddruk en zo. Ook in het Engels wordt het...

Omdat ons tuintje te klein is voor een deftige moestuin, delen we sinds kort een volkstuintje in Gentbrugge. Toen ik er op een zonnige lentedag voor het eerst kwam, was ik overweldigd door de explosie van geuren die me tegemoet kwam. De geur van barbecue en verse kruiden, de geur van compost en bezw...

Ik neem niet vaak de bus, maar mijn fiets was kapot en dan neem ik achtereenvolgens tram 4, bus 9 en tram 1 naar mijn werk, kwestie van het meteen goed te doen. Ik kijk graag naar de mensen op de bus en laat mijn fantasie dan de vrije loop gaan.

Bué of voluit Bué The Warrior is net zoals Roa heel prominent aanwezig in Gent. Qua stijl en openheid is Bué echter het tegengestelde van Roa. Zijn identiteit is bekend (Dave De Rop) en zijn werken zitten barstensvol kleurrijke en vrolijke wezentjes.

Die vraag stelde ik me onlangs en het antwoord heb je al door naar de URL in de adresbalk te kijken.